Van Walsem Solutions

Vacature: Stagiair Online Marketing

Kom jij ons versterken?

“Bij Van Walsem Solutions gaan we door tot de onderste steen boven ligt”. Wij als bedrijf helpen ondernemers groeien met onze creativiteit en technologie. Door de relatief kleine samenstelling van ons team zijn de lijntjes kort en kunnen we makkelijk met elkaar schakelen. Dit maakt ons flexibel, snel en krachtig. Bij Van Walsem Solutions nemen we initiatieven en voelen ons verantwoordelijk om een case te knallen!

 

Zit jij op dit moment in het tweede of derde jaar van je opleiding Communicatie of Communication & multimedia design? En moet je binnenkort stagelopen? Dan hebben wij een stageplek beschikbaar voor jou!

 

Wij van Van Walsem Solutions zijn werkzaam in de online marketing. Als stagiair zal je dan ook op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, en de online marketing, meedraaien. Er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Wil je graag iets leren? Geen probleem, dan maken we daar tijd voor.

 

Wat worden jouw taken? Je zult vooral bezig zijn met SEO optimalisatie. Daarnaast krijg je de kans op mee te helpen en mee te kijken op alle afdelingen binnen ons bedrijf. Van de positionering, branding tot aan de marketing.

 

Wil je graag meer weten over deze vacature? Kom gezellig een bakkie drinken met Maritte Scheurwater. (maritte@vanwalsemsolutions.nl)