Van Walsem Solutions

Kom werken bij Van Walsem Solutions

SEA MARKETEER

Samen met het marketingteam help je onze klanten groeien naar meer online succes. Het marketingteam bestaat uit 2 SEA specialisten, 2 SEO specialisten en een Social Media specialist. Dagelijks ben je bezig met het optimaliseren van bestaande campagnes, het optimaliseren van kosten/baten en het opzetten van nieuwe accounts. 

SEO MARKETEER

Samen met het marketingteam help je onze klanten groeien naar meer online succes. Je kent SEO als geen ander en je ziet snel kansen en pijnpunten die aangepakt kunnen worden voor een betere ranking. Samen met je collega SEO specialisten overleg en verbeter je onze webshops en rapporteer je naar klanten. Als SEO marketeer ben je nooit uitgeleerd en daarom vind je het belangrijk om je skills te blijven verbeteren.    

ALLROUND MARKETEER

Dagelijks ben je bezig met het verbeteren van de online marketing van onze klanten. Door jouw allround kennis ben je inzetbaar op gebied van SEO, SEA en social media marketing. Je bezit niet alleen inhoudelijke kennis maar weet ook goed mee te denken op strategisch niveau. Zo ontdek je nieuwe online kansen voor onze webshops en weet je dit goed over te brengen naar de klant. 

STAGIAIR ONLINE MARKETING

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie werk je samen met ons marketing team aan het succes van onze klanten. Tijdens jouw stage wordt je begeleid door Maritte Scheurwater, marketingmanager binnen Van Walsem Solutions. Jouw (afstudeer) opdracht bepalen we samen in overleg met jou. Je mag hier zelf ideeën voor aandragen!  

“Bij Van Walsem Solutions gaan we door tot de onderste steen boven ligt”. Wij als bedrijf helpen ondernemers groeien met onze creativiteit en technologie. Door de relatief kleine samenstelling van ons team zijn de lijntjes kort en kunnen we makkelijk met elkaar schakelen. Dit maakt ons flexibel, snel en krachtig. Wij denken niet in hokjes of smijten uitdagingen over de schutting, wij pakken dit alleen of gezamenlijk aan. Bij Van Walsem Solutions nemen we initiatieven en voelen ons verantwoordelijk om een case te rocken!

Geïnteresseerd? Twijfel niet en neem direct contact op met Patrick van Walsem. (06 57 33 42 32 of Info@vanwalsemsolutions.nl)