Van Walsem Solutions

Kom werken bij Van Walsem Solutions

Vacature: Visual Designer

“Bij Van Walsem Solutions gaan we door tot de onderste steen boven ligt”. Wij als bedrijf helpen ondernemers groeien met onze creativiteit en technologie. Door de relatief kleine samenstelling van ons team zijn de lijntjes kort en kunnen we makkelijk met elkaar schakelen. Dit maakt ons flexibel, snel en krachtig. Wij denken niet in hokjes of smijten uitdagingen over de schutting, wij pakken dit alleen of gezamenlijk aan. Bij Van Walsem Solutions nemen we initiatieven en voelen ons verantwoordelijk om een case te rocken!

Wie ben jij?

In eerste instantie heb je een ‘click’ met het bedrijf en je collega’s. Wij vinden het belangrijk dat je als persoon goed binnen het team past en dat de neuzen (ook na een pittige discussie) dezelfde kant op staan. Je vindt het leuk om samen na te denken over de ontwikkeling van een branding tot aan het opleveren van een vet design voor een webshop. In dit proces wordt er veel van je verwacht. Na de positionering neem jij plaats aan de tekentafel om jezelf in te lezen. Op basis van deze informatie ga je met het team sparren over een concept/idee voor het ontwikkelen van een identiteit tot aan het opleveren van een te gek design aan webdevelopment.

Dit zien wij graag in jou

· Een afgeronde creatieve opleiding
· Skills met Adobe XD (pre), Photoshop en Illustrator
· Affiniteit met designen van e-commerce shops en Branding/huisstijlen
· Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
· Proactief, leergierig en een teamplayer
· Last but not least, je bent een tafeltennis talent

Wie zijn wij?

Een enthousiaste jonge groep specialisten die alles op alles zetten om een blije en succesvolle klant te creëren. Inmiddels bestaat het team uit getalenteerde helden zoals SEA specialisten, SEO specialisten, designers en een gepassioneerde ondernemer. De specialiteit ligt in het bouwen van webshops en deze succesvol maken. Wij zijn gevestigd in Dodewaard (Gelderland) en met de trein goed te bereiken.

Wat bieden wij?

  • Heerlijk informele werksfeer, pas wel op voor de rondvliegende strandballen 😉
  • Vette projecten voor interessante klanten
  • Doorgroei mogelijkheden en opleidingen
  • Geld
  • Een vrijdagmiddagborrel (met een 4K Ultra HD scherm met de beste games)
 
Geïnteresseerd? Twijfel niet en neem direct contact op met Patrick van Walsem. (06 57 33 42 32 of Info@vanwalsemsolutions.nl)
 

Samen naar
online succes ?
Kom maar op 💪