Van Walsem Solutions

Conversiegerichte webshops

''Jouw webshop moet geld opleveren''

Een slim webdesign

Op basis van de gekozen positionering, doelgroepsanalyse en branding ontwerpen we een uniek webdesign. Bij het maken van een webdesign ligt de focus op conversie. Jouw webshop moet immers geld opleveren, een prachtig doel waar we samen voor gaan. In het webdesign ontwerpen we de volledige online journey en maken we gebruik van ‘proven concepts’ designtechnieken. 

Een krachtig CMS

Van Walsem Solutions is trots partner van Lightspeed & Shopware. Manage je voorraad, producten, verzendingen, marketing en rapporten vanuit één platform. Maar we gaan verder: koppel jouw webshop ook aan jouw kassasysteem in de winkel en synchroniseer bestellingen & voorraad. Wij ondersteunen je van A-Z om kennis te krijgen van deze krachtige CMS-systemen. Benieuwd naar alle voordelen? 👇

#1
Positionering

Het fundament
Welke wensen heeft je doelgroep? Wat is de kracht van jouw onderneming? Het fundament voor een succesvolle webshop & onderneming.

#2
Branding

Het visuele plaatje
Op basis van de positionering creëren we een sterke online branding.

#3
Development

Conversiegericht
Op basis van de doelgroep & branche ontwerpen een unieke webshop gericht op conversie.

#4
Marketing

Laten shinen
Met een goede strategie combineren we SEO, SEA en marketplaces zoals Bol.com en Amazon.

Connect jouw shop

Meer uit je webshop halen? Laten we je webshop koppelen met bijvoorbeeld:

  • Verzendpartijen
  • Betaalproviders
  • Marketplaces
  • Social media

Daarnaast maken we gebruiken van een open API-verbinding waardoor we jouw favoriete systeem koppelen aan Lightspeed & Shopware. 

Samen met de ondernemer

Mooi, de orders vliegen de deur uit. Maar hoe krijg je nu echt goed inzicht wat je veel verkoopt, tegen welke marge en wat er overblijft onder aan de streep? Elke maand analyseren we samen (liefst fysiek) de resultaten. Daarnaast mag je ook gebruik maken van ons ‘Online succes’ dashboard. Hierin vind je veel handige informatie over alles wat te maken heeft met marge en winst. Zo denken we graag met je mee voor het beste resultaat.

Onze partners

Samen staan we sterk

  • Webdesign
  • Online marketing