Van Walsem Solutions

Lightspeed webshop laten maken

Een webshop laten maken doe je in Lightspeed

Je hebt het idee om een onderneming te starten of om je huidige bedrijf naar een hoger level te tillen. Hierbij hoort, zeker anno 2022, een webshop. Wil je het gelijk goed doen? Laat dan een (Lightspeed) webshop bouwen. Graag vertellen we jou meer over Lightspeed, wat je er mee kan, wat de voordelen zijn en wat dit gaat kosten. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Lees dan snel verder.

Wat is een Lightspeed webshop?

Lightspeed is één van de makkelijkste en beste e-commerce systemen die er is. Het is een Content Management System (CMS). Even makkelijk gezegd: dit is een systeem die zeer gebruiksvriendelijk is voor ondernemers die geen codetaal kunnen lezen, je hoeft dus geen IT-skills te hebben. Je kan hier makkelijk  nieuwe producten en categorieën in aanmaken. Beheer gemakkelijk je voorraad, verzendingen, marketing en rapporten vanuit één platform.

 

Waarom een Lightspeed webshop laten maken?

Inmiddels hebben wij al een aantal jaar ervaring in Lightspeed. We durven te zeggen dat dit een van de fijnste Content Management Systemen is om mee te werken. Het is namelijk gebruiksvriendelijk voor jou als ondernemer, maar ook voor ons als webshop makers. Het is eenvoudig navigeerbaar en je kan makkelijk en snel producten inladen. Heb je een fysieke winkel? Het is mogelijk om jouw kassasysteem aan Lightspeed te koppelen

 

Wat zijn de voordelen van Lightspeed:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel
  • Goed beheerbaar: je kunt makkelijk zelf dingen aanpassen zoals levertijden en prijzen
  • Kassasysteem makkelijk gekoppeld
  • Je kunt snel je producten inladen 
  • Geschikt voor de internationale markt door veel beschikbare talen en valuta

 

Hoe werkt Lightspeed?

Over het algemeen is Lightspeed écht heel makkelijk om mee te werken. Zodra je het dashboard opent spreekt alles voor zich. Je kan gemakkelijk aan de linkerkant bepalen naar welke pagina je wil gaan. Bekijk bijvoorbeeld de laatste statistieken, order of producten binnen één klik. Als je je Lightspeed webshop bij ons laat maken is er altijd ruimte om er samen doorheen te lopen. We begeleiden je graag door Lightspeed heen. 

 

Wat kost het om een Lightspeed webshop te laten maken?

Lightspeed is beschikbaar in verschillende pakketten. Op dit moment hebben ze er vier. Een basis, standaard, geavanceerd en pro pakket. De goedkoopste is 79,- per maand, de duurste is 209,- per maand. Het pakket dat wij gebruiken is die van 89,- per maand. Hierin is vrijwel alles mogelijk. Data is makkelijk en overzichtelijk in te zien.

 

Wat zijn de voordelen van een Lightspeed webshop laten maken door ons?

  •         Snelle support via ons omdat wij partner zijn van Lightspeed
  •    We leveren de webshop kant een klaar bij je af
  •         We ontwerpen een mooi en conversiegericht design
  •         We staan altijd voor je klaar, mocht je hulp nodig hebben
 

    Benieuwd welke ondernemers jou zijn voor gegaan? Bekijk de cases op onze website.

 

Meer weten? Kom een bakkie doen!

Wij hopen dat je na het lezen van deze blog helemaal enthousiast geworden bent. Ben jij klaar om je Lightspeed webshop te laten maken door ons? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Bel ons op 0488 234 488 of mail via info@vanwalsemsolutions.nl.