0488 23 44 88 Lindenlaan 13, Dodewaard (NL)

Webshop Speelgoed de Betuwe

Case Speelgoed de Betuwe
De specialist in binnen- en buitenspeelgoed in de regio Gelderland!
Neem contact op

De uitdaging

Het verhogen van de omzet door een nieuwe volledig responsive webshop te realiseren welke de conversie en de gebruiksvriendelijkheid verhoogd. Daarnaast is het belangrijk dat de webshop 'Google vriendelijk' is zodat de webshop beter zal ranken in de zoekmachines. Het is tot slot ook belangrijk dat de backoffice functioneel en eenvoudig is zodat er zelf producten toegevoegd kunnen worden en dat het verwerken van bestellingen snel en effectief verloopt.

Paola Reina poppen
Logo speelgoed de Betuwe cases
marketing actie

De oplossing

Voor Speelgoed de Betuwe hebben we een prachtige nieuwe webshop gelanceerd die volledig responsive en gebruiksvriendelijk voor de zoekmachines is. Daarnaast is de volledige huisstijl over de kop gegaan en hebben we hier voornamelijk levendige kleuren aan toegevoegd. Met behulp van hoogwaardige SEO teksten is Speelgoed de Betuwe snel gestegen in Google en genereert hierdoor veel meer 'organic search' verkeer. De medewerkers van Speelgoed de Betuwe werken met een overzichtelijke backoffice van CCVshop waarbij nu dagelijks snel en eenvoudig orders worden verwerkt.

Over Speelgoed De Betuwe

Speelgoed de Betuwe is de partij alle binnen- en buitenspeelgoed. In- en buiten de regio staat men bekend als de specialist in de branche met een uitstekende service. Speelgoed helpt de kinderen bij hun algemene ontwikkeling, want ze ontdekken steeds nieuwe dingen en mogelijkheden. Doordat kinderen constant bezig zijn met speelgoed, zullen ze een betere motoriek ontwikkelen en in de toekomst hebben ze hier alleen maar profijt van.

Interesse in onze diensten?