0488 23 44 88 Lindenlaan 13, Dodewaard (NL)

Webshop Puurteak

Case Puurteak
Hoogwaardige teakhouten tuinmeubelen, boomstam meubelen en leuke accessoires.
Neem contact op

De uitdaging

Naast de showroom van Puurteak beschikt men over een online webshop gespecialiseerd in Teak tuinmeubelen, Boomstammeubelen en veel accessoires. De eerdere webshop was verouderd en voldeed niet aan de laatste trends. Daarnaast wilde men een backoffice die gecombineerd kan worden met verkoop in de showroom. Tot slot was een rechtstreekse koppeling tussen Marktplaats en overige derden partijen noodzakelijk.

puurteak1
puurteak logo
sBdU9bts5LBZEarw-MbPCwWPfJWdhDl7j

De oplossing

Voor Puurteak hebben we een prachtige nieuwe webshop gelanceerd die volledig responsive en gebruiksvriendelijk voor de zoekmachines is. Met behulp van hoogwaardige SEO teksten is Puurteak direct al snel gestegen in Google en genereert hierdoor veel meer 'organic search' verkeer. De medewerkers van Puurteak werken met een overzichtelijke backoffice van Lightspeed waarbij nu dagelijks snel en eenvoudig orders worden verwerkt. Daarnaast is simpel om orders in de showroom direct in te voeren in het systeem.

Over Puurteak

Hoogwaardige teakhouten tuinmeubelen, boomstam meubelen en leuke accessoires. Daar is onze ruime collectie op gericht, en dat is waar ons specialisme ligt. Een zeer breed en diep assortiment, hoogwaardige kwaliteitsproducten, klantgerichte dienstverlening waar u iets aan hebt, en concurrerende prijzen. Daarvoor komt u bij Puurteak.nl. Al onze teakhouten meubelen worden gemaakt van onbehandelde A-kwaliteit teak, noestvrij uitgevoerd in een egale honingkleur, met gladde en strakke afwerkingen. Hierdoor bent u verzekerd van de kwaliteit die hoort bij een goede set tuinmeubelen.

Interesse in onze diensten?