0488 23 44 88 Lindenlaan 13, Dodewaard (NL)

Webshop Elektra Compleet

Case Elektra Compleet
De specialist in elektra-materialen, groepkasten en schakelmateriaal.
Neem contact op

De uitdaging

Elektra-compleet is onderdeel van CV-compleet en waren op zoek naar uitbreiding van het assortiment. Naast radiatoren, convectorputten en nog vele andere artikelen ontstond er een nieuwe uitdaging, een nieuwe webshop met elektra-materialen. Het verhogen van de omzet door een nieuwe volledig responsive webshop te realiseren welke de conversie en de gebruiksvriendelijkheid verhoogd. Daarnaast is het belangrijk dat de webshop 'Google vriendelijk' is zodat de webshop beter zal ranken in de zoekmachines. Daarnaast is het belangrijk dat de backoffice gekoppeld is aan CV-compleet zodat het overzichtelijk blijft.

elektramateriaal-elektra-compleet
elektracompleet
groepenkasten-elektra-compleet

De oplossing

Voor Elektra Compleet hebben we een prachtige nieuwe webshop gelanceerd die volledig responsive en gebruiksvriendelijk voor de zoekmachines is. Daarnaast is de volledige huisstijl over de kop gegaan en hebben we hier voornamelijk levendige kleuren aan toegevoegd. Met behulp van hoogwaardige SEO teksten is Elektra Compleet snel gestegen in Google en genereert hierdoor veel meer 'organic search' verkeer. Daarnaast is ook de back-end gekoppeld en dit alles zorgt voor een hoge effectiviteit. Beide logo's hebben ook een complete make-over gekregen waardoor dit concept eenvoudig te kopiëren is voor eventuele toekomstige webshops.

Over Elektra Compleet

Elektra Compleet is de partner voor al uw elektra-materialen,  draad en kabel, groepenkasten, verlichting en gereedschap. 80% van het assortiment is voor 15:00u besteld = morgen in huis. Met het nieuwe concept Elektra Compleet verwacht men in 2018 een recordomzet.

Interesse in onze diensten?